Bruidsfotografie

Bruidsfotograaf voor de mooiste momenten!

Een bruiloft is een geweldige belevenis vol emotie en geluk. Die belevenis van jullie trouwdag wil je vast kunnen houden om de sfeer later nog eens te kunnen proeven en opnieuw te beleven. Herinneringen maken om later met plezier op te kunnen terugkijken! Met onze bruidsfotografie leggen wij deze momenten graag voor jullie vast in een bruidsreportage met oog voor detail, emotie, belangrijke, onverwachte en intieme momenten die jullie bruiloft zo onvergetelijk maken.  

 Heb je trouwplannen?

En ben je op zoek naar een trouwfotograaf/bruidsfotograaf die jullie ‘mooiste dag’ op professionele  wijze in beeld kan brengen? Frans Lamping legt op een leuke ontspannen manier jullie belangrijkste dag vast. Als trouwfotograaf in de Hoeksche-Waard maar ook daarbuiten weet hij de leukste plekken voor de mooiste foto’s te vinden. Met een moderne en creatieve bruidsreportage legt hij jullie dag naar wens vast. Zoveel mogelijk “buiten beeld” maar wel overal aanwezig worden de trouwceremonie, het diner en het feest vastgelegd. De trouwreportage bestaat uit spontane foto’s op de belangrijke momenten van de dag en een stijlvolle serie foto’s van jullie als bruidspaar op een locatie naar keuze.

Het uiteindelijke resultaat kan in een mooi trouwalbum of trouwboek digitaal worden afgedrukt. Elke pagina in het album of boek is vlakliggend waardoor de foto’s over de gehele breedte van het album kunnen worden geplaatst. Een fraai afgewerkt album is een mooie herinnering van jullie mooiste dag. Voor de ouders zijn er de ouder-albums, een kleiner formaat van het origineel.

Voorafgaand aan de bruiloft, of gewoon omdat het leuk is, is de ‘Love-shoot’ een aanrader. Een leuke serie foto’s van jullie samen op locatie.
Te boeken als compleet pakket inclusief fotoalbum en digitale bestanden voor gebruik op social media.

Bekijk de prijzen

 
LampingBruidsfotografie