Kinder portret

Een gaaf portret van je hond aan je muur!

Hondenfotografie in de studio

De hondenfotograaf in de Hoeksche Waard voor het mooiste portret van jouw hond. In onze studio besteden wij net zoveel, of nog meer, aandacht aan een portret van jouw hond als aan een “mensen” portret. Hondenfotografie vraagt veel geduld en inzet van de fotograaf en assistent maar met de juiste aanpak komen er geweldige resultaten. Voordat je met je hond in de studio komt, hebben wij al alles klaar staan zodat er in alle rust voorbereid kan worden op de shoot. Wij hebben veel ervaring met huisdieren in het algemeen en met honden in het bijzonder en zullen er alles aan doen om het tot een plezierige belevenis voor jou en je hond (en) te laten worden.

Hondenfotografie op locatie

Je kan natuurlijk ook kiezen voor een hondenfoto-shoot op locatie. In het bos is altijd wel een plek te vinden waar licht en omgeving mooi bij elkaar passen om jouw hond(en) gaaf vast te leggen. Of actie foto’s van je hond in het water, park of op het strand.  Neem vrijblijvend contact op met Frans Lamping, de hondenfotograaf uit de Hoeksche Waard, voor een te gekke buitenshoot met jouw hond in de hoofdrol. Het recreatiepark de Binnenmaas of een strandje bij Strijen-sas, op of nabij een van de vele dijken of parkjes, de Hoeksche-waard is ruim voorzien van leuke ‘foto spots’ dus is er altijd wel een leuke plek te vinden.

De volgende rassen gingen u voor, Amerikaanse Staffordshire terriër of Amstaff, Staffordshire bull terriër, Cairn terriër, Rottweiler, Bullmastiff, Boerboel, Bull terriër, Chowchow, Shiba inu, Engelse setter, Argentijnse dog, Labrador en andere.

Na de shoot worden de foto’s door ons geselecteerd en uit die selectie mag je de gewenste foto’s uitzoeken waarna deze zullen worden nabewerkt en geschikt gemaakt voor het gewenste gebruik. Zo kan je gaan voor alleen de bestanden en zelf de afdrukken regelen maar je kan er ook voor kiezen om de afdrukken/vergrotingen door ons te laten verzorgen. Deze worden dan op professioneel fotopapier afgedrukt in de gewenste afmeting of, op hout, canvas of bijvoorbeeld aluminium! Informeer naar de mogelijkheden en bekijk in de studio de verschillende voorbeelden.

Shiba Inu’s, Bull-terriërs, Engelse Setters.

 

 

Maak een afspraak

LampingHondenfotografie