Professionele profielfoto’s  voor maar € 25 * 

* inclusief 3 bewerkte foto’s voor gebruik op social media en websites

 Maak een afspraak
Een mooi portret voor iedereen!

Portretfotografie is één van de bekendste en oudste vormen van fotografie. In onze studio in de Hoeksche Waard hebben wij alle faciliteiten om een fraai portret van u, uw vriend(in), samen met vriend of vriendin,  met  gezin of familie te maken.
Met verschillende achtergronden en passende belichting maken wij van iedereen in een ontspannen omgeving een sprekend portret.
In onze studio is op dit moment ruimte voor groepen tot 12 personen.

Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om een familieportret op een locatie in de Hoeksche Waard en daarbuiten te boeken, een leuke serie foto’s van jezelf, een ‘loveshoot‘ samen met je partner of met het hele gezin op een leuke plek een serie foto’s te laten maken voor oma en opa. Populaire buiten-fotolocaties zijn de bossen, meren en het strand! Maar ook in de stad is het ontzettend leuk.

Sociale media is de deur naar de wereld, met een presentatie van jezelf op, bijvoorbeeld LinkedIn, geef je met een goed portret de beste eerste indruk. En zoals we weten is de eerste indruk belangrijk!
Een mooi verhaal is daarbij goed maar het oog wil ook wat! Investeer daarom in een goed portret, bij ons heeft u al een goed (zakelijk) portret voor €69. Daarbij krijgt u een fraaie afdruk van 20 x 30cm op professioneel fotopapier en een digitaal bestand geschikt voor gebruik als profielfoto op social media. Dus wat houdt u tegen?

Als portretfotograaf werken wij ook op locatie, voor zakelijke portretten komen wij graag langs op uw bedrijf om op de werkplek een portret te maken of kunnen we ter plekke een “studio” opbouwen.

Een goede indruk op de social media is niet alleen voor zakelijk gebruik van belang, iedereen wil zich er toch goed presenteren?
Laat jezelf van je beste kant zien op Facebook, verras je vrienden op Pinterest, laat ze versteld staan op twitter of toon jezelf aan de wereld op Google+ met een gave serie foto’s en maak een afspraak voor een foto-shoot in onze studio.

 

 

Maak een afspraak
LampingPortretfotografie